25.04.2024 | 06:22
 
   
ODIJELA PO MJERI

O NAMA

Direktor tvrtke Neptun d.o.o. - gosp. Davor Milošević
Osnivač tvrtke Neptun d.o.o. je gosp. Davor Milošević. Rođen je u Puli 1954. godine i punih se 37 godina bavi ronjenjem i ronilačkim poslovima.
Tvrtka NEPTUN d.o.o. osnovana je 1989. godine, a djelatnosti tvrtke su: proizvodnja ronilačke opreme, servisiranje ronilačke opreme, škola ronjenja svih zvanja i kategorija - od sportskog i rekreativnog ronjenja pa sve do tehničkih ronjenja.

Bavimo se i ronilačkim konzaltingom, podmorskim foto i video snimanjem te kompletnim opremanjem ronilačkih centara i tvrtki koje se profesionalno bave ronjenjem, sve popraćeno financiranjem preko poznatih kreditorskih banaka i leasing kuća. Instruktor je ronjenja CMAS-HRS, NAUI Američke nacionalne asocijacije instruktora, PSA-Europe, Profesionalne udruge instruktora Europe, DAN-Europe, DAN Alert Network Europe. Kao vrstan poznavatelj podmorja, radi na obrazovanju ronilaca od 1996. godine.
Vanjski je suradnik niza institucija, muzeja i fakulteta u Hrvatskoj i dugogodišnji podmorski snimatelj za potrebe HRT-a. Član je više međunarodnih i hrvatskih podmorskih ekspedicija, a uvijek u svrhu zaštite podmorskih lokaliteta, kako arheologije tako i flore i faune.
Ronjenjem se bavi 37 godina i kao plod dugogodišnjeg iskustva u podvodnom ribolovu, imamo prvu hrvatsku drvenu pušku, koja se danas proizvodi u više modela u tvrtki Neptun d.o.o.
Od 1996. godine obrazujemo ronioce svih kategorija i zvanja, proizvodimo ronilačku opremu i trgujemo njome. Autoriziranim servisom ronilačke opreme zatvoramo krug u ponudi ronilaštva kao jedan od najvažnijih u Hrvatskoj.

Instruktor ronjenja Davor Milošević uvijek je spreman pomoći savjetom utemeljenom na bogatom ronilačkom iskustvu.
CMAS NAUI DAN Europe

OCEANIC
 
 
   
   

 

SITE STUDIO PRODUCT